Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Orchid Hair Rebuild

Wij geloven dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dit klinkt logisch maar dat is het niet. Door gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. Om die cirkel te doorbreken is er het orchid hair rebuild program. Een speciale behandeling voor in de salon om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. Zo creëren wij voor u de perfecte basis voor sterk, glanzend en veerkrachtig haar.

Christine de Jong: "Zacht luchtig en veerkrachtig" Zo voelt mijn haar na een behandeling van Orchid. Ik had erg last van haaruitval, dof en droog haar. Mij werd een Rebuild behandeling aangeraden, geen seconde spijt van. Veel minder haaruitval en veel gezonder uitziend haar. Verwennerijtje voor mezelf en een absolute aandrader. Super blij mee!!

 

Openingstijden:

Di. 09.00-17.30 uur
Wo. 09.00-17.30 uur
Do. 09.00-17.00 en 18.00-20.00 uur
Vr. 09.00-17.30 uur
Za. 09.00-13.00 uur


Op zondag en maandag zijn wij gesloten

Knip & Zo Maasland
Copyright © 2023 Knip & Zo Maasland
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren