Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Argan Oil

Tegenwoordig kun je niet meer omheen of bijna elk product zit wel Argan olie in. Maar wat is Argan olie eigenlijk?

Argan olie is eigenlijk plantaardig olie, die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. Het heeft de bijnaam vloeibaar Marokkaans goud.

Knip & Zo verkoopt de Argan oil van het merk Hair Xpertise. Deze Argan oil trekt snel in en ruikt heerlijk naar bloemen geur. Ook dit kun je voor je huid gebruiken bijvoorbeeld voor littekens en droge plekken. Heeft een handige pomp flacon, is ook zuinig in gebruik.

Voor fijn of dunner haar hebben we nu ook de Argan Oil Light van het merk Hair Xpertise deze is met een verstuiver waardoor het mooi verdeelt over het haar,en geeft als finishing touch een mooie glans aan je haar.

 

Openingstijden:
Di. 9.00-17.30 uur
Wo. 9.00-17.30 uur
Do. 9.00-17.00 en 18.00-20.00 uur
Vr. 9.00-17.30 uur
Za. 9.00-13.00 uur

Zondag en Maandag zijn wij gesloten

Kapsalon Knip & Zo
Copyright © 2018 Kapsalon Knip & Zo
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren